Skrevet av: Sina Petersen

Bærums-rapperen Pasha har blitt omtalt som en av de mest lovende hip hop artistene i Norge med sin 90-talls inspirerte sound, og har imponert oss med singler som My ’Fro produsert av selveste Big Ice, og låta Colorblind (feat. Soulgem). Den Toothfairy-signerte rapperen tok igjen det norske hip hop-miljøet med storm, med sin JNS-produserte singel Tie-Dye. Selv beskriver han låta som en ”glad-psykedelisk trip”, og vi er helt enige.

I dag er musikkvideoen til Tie-Dye endelig ute, så nå er det bare å klistre øynene til skjermen, skru opp volumet, lene seg tilbake i godstolen og nyte.

Musikkvideoen er laget i samarbeid med den lovende regissøren Håkon Stubberud aka. Prettyboi Håkon, som også har regissert musikkvideoen til Pashas forrige singel, Colorblind. Håkon gir oss også en forklaring på hva Tie-Dye er for noe.

– Vi var keene på å fange det vi mener med «Tie-Dye», nemlig å føle seg sjæl. «Tie-Dye» er følelsen når du står med Facemask bak i en rapvideo, og gnir med henda som Birdman. Det er følelsen av å ha dratt hjem før alle andre en lørdagskveld, for å så høre at utestedet de dro på sugde. Det er følelsen av å ta hånda ut av bilen på motorveien og kjenne på den digge fantasipuppen. Men viktigst av alt er «Tie-Dye» når du ikke har noe som helst budsjett til en musikkvideo, men later som om du har all verdens penger. Vi er på den «Tie-Dye»-dritten

Om selve låta forklarer Pahsa at – NJS fanget opp den selvsentrerte lykkerusen jeg får når ting går overraskende bra og jeg føler meg konge. Det å være høy på seg selv er noe man kanskje ikke snakker så mye om, selv om mange av oss, særlig artister, kanskje burde våkne opp og prøve å se oss selv i en større sammenheng.

Den 27. februar står Pasha klar for å avslutte X Games på Gamle Museet i Oslo, og debut EP-en slippes i løpet av våren 2016. Vi gleder oss til å følge med videre på hva den talentfulle rapperen har å tilby.