Ny uke betyr ny musikk, og det gleder oss i rubato. Hver uke prøver vi gi oppmerksomhet til norske artister og band, og deres nye musikk i vår Spotify-spilleliste Nyheteste. I kjent stil inneholder denne ukens spilleliste mye forskjellig musikk fra mere og mindre etablerte artister og band som vi mener fortjener en plass! Spillelisten oppdateres hver fredag og om du ønsker å bli listet eller vet om noen som burde bli det tips oss gjerne!

Denne ukens 5 utnevnte er:

You Are – Adna

Adna sier følgende om «You Are»

– You Are’ är nog den låt på skivan som känns allra mest för mig själv, om en kan säga så. Den får mig att
känna att ’just det, det var detta jag ville göra och på det här viset’. Och det var en process som tog 3 år, från
den första improvisationen till den sista inspelningen. Låten i sig syftar till allting någon är, på ett fint vis då,
och låten reflekterar över den process det är att inse detta, för sig själv.

Sommerfugl – Oskar Bjørkum

Den tredje singelen til Oskar Bjørkum er en dynamisk opplevelse som inneholder elementer fra Pop, Hip-Hop, og Funk. Teksten er ektefølt, og takler de desperate tankene som svermer rundt «hun som slapp unna». Det er lett å drømme seg bort i det vakre lydbildet, og med «Sommerfugl» viser Oskar hvor god han er som både låtskriver og produsent.

Alt er forskjellig – Skov

Skov er for tiden i studio med produsent Andreas Heinesen Kase for å spille inn sitt andrealbum. Gjengen beveger seg videre fra den klassiske norske rockesounden fra debutalbumet. Førstesingelen «Alt er forskjellig» introduserer synther og tyngre rytmer til Skovs sound.

Kiss & Tell – Marie Meyer

Leken, fargerik og energisk! «Kiss & Tell» er den perfekte pop-låten for å innvie sommeren. Maries lydbilde beveger seg i poplandskapet. Noe av det som inspirerer Marie og hennes musikk er 90- og 2000-tallets R&B. Hun finner også inspirasjon fra dagens popkultur, K-POP og Disney.

JENNY – Isak Shorty

Isak Shorty sier følgende om «JENNY»

– I vinter fortalte Andreas meg om en person han var veldig forelska i, vi fant hverandre litt i samme situasjon og det skapte låten. «JENNY» er jo en låt for sommeren, pilsen og kosen, og jeg håper at flere kan kjenne seg igjen i følelsene til låta. Jeg har kost meg veldig gjennom prosessen. og har kjent på det å kunne slippe meg helt fri og bare si ting som det er. Navnet er oppdiktet, følelsen er ekte!

Alle disse låtene og mange andre finner du i Spotify spillelisten vår Nyheteste.