Grunnet manglende betaling og gjennomføringsevne, trekker Atomic Soul, Amber Booking, TimeOut Agency og JS Artist bookingbyråer sine artister fra festivalen Skyhøyt. Festivalen skulle ha gått av stabelen 25. og 26. august i Molde. Festivalen avlyses, melder arrangøren via sin Facebook-side.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Artistene dette gjelder er Nico & Vinz, Röyksopp, Matoma, Matilda, Ine Hoem, Oslo Ess, OnklP & De Fjerne Slektningene, El Cuero, Kvelertak og Vazelina Bilopphøggers. Mangelen på artister har gjort at festivalen har blitt avlyst.

Bookingbyårene har gjort det de har kunnet for å komme arrangøren i møte. De har den siste tiden forsøkt å finne løsninger som muliggjør gjennomføring. Det er nå dessverre konkludert med at dette rett og slett ikke kan la seg gjøre. Arrangøren selv melder at det er lavt billettsalg som har sørget for avlysningen.

– Vi er lei oss for at dette ikke gikk i orden og at artistene våre ikke får møtt fansen sin i Molde denne helgen. Situasjonen vi nå har vært oppe i, er ikke hverdagskost for oss, og avgjørelsen vi måtte ta satt langt inne, sier Bjørnar Paulsen, daglig leder Atomic Soul Booking.

Saken fortsetter under bildet.

Matoma lagde god stemning på Findings forrige helg.
Foto: Fabian Fjeldvik

For uforsvarlig å gå videre med programmet

Dette skriver festivalen selv på Facebook:
Pressemelding fra SKYHØYT festivalen 2017
Det er med dyp skuffelse og beklagelse at årets skyhøye festival må avlyses. P.g.a lavt billettsalg har festivalen helt frem til i dag sett og håpet på å komme til enighet med artister og management for en gjennomføring. Det har vært jobbet iherdig med å finne lønninger t.o.m. torsdag 24/8-2017. Vi er SVÆRT leie oss for at vi nå må si stopp, men finner det uforsvarlig skulle gå videre inn i et arrangement med så mye usikkerhet.
Refusjon av billetter kjøpt i inneværende uke gjøres til support@tikkio.com.
Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har dette klart.
Skyhøyt