“SASUKE” er den fjerde singelen fra Oslo artisten Vandbakk. Låta handler om personlig smerte og utfordringer, og har en rå og grimy atmosfære. Selv om sangen lener seg mot mørke temaer, opprettholder låta en håpefull energi. Den blander elementer fra pop, rock, punk og hip hop som skaper noe nytt og unikt.

I den anledning tok vi 5 Kjappe med artisten:

Hva handler låta om?

Låta handler om å se realiteten av problemene sine i hvitøyet, og å tåle følgene av det. Det kan handle om å innse at man har et problem i utgangspunktet, eller å få nye perspektiver på hva et problem innebærer og hva som må til for å fikse det. Til syvende og sist dreier det seg om å finne styrken til å faktisk ta tak i problemene

Hva har vært verst med 2020?

2020 har uten tvil vært det tøffeste året i livet mitt personlig, både på grunn av korona-situasjonen men også andre greier. Det verste er vel kanskje all ensomheten og kjedsomheten som følger med en sånn situasjon.

Sasuke er en antagonist karakter fra manga- og anime-serien Naruto, hva er ditt forhold til japansk kultur og anime?

Anime har i lang tid vært en viktig del av livet mitt. Det har lært meg mye om verdier som innsatsvilje, samhold og selvutvikling. De fleste animer bærer sterke preg av østlig filosofi og viser på kraftfulle måter hvordan dette kan anvendes i livet.

Hvordan skal man holde seg håpefull i 2021?

Alltid let etter nye løsninger. Ikke bli en slave til omstendighetene, uansett hva. Det er fantastisk å se at mental helse har blitt løftet fram i det siste, spesielt hos menn. Dette gjør meg håpefull, og forhåpentligvis blir økt bevissthet rundt forskjellige mentale problemer noe positivt å hente ut fra situasjonen.

Hva er planene framover?

Slippe låter jevnlig og lage mer musikk. Forhåpentligvis blir det muligheter for å spille konserter igjen snart også!