Lørdag er en fylleangst-anthem om å våkne opp som et nervevrak og være sikker på at det er søndag, men så viser det seg at det er lørdag. Låta starter tungt og laidback før den endrer totalt humør halvveis uti og blir en allsangvennlig hyllest til lørdagsstemning uten like.

Lørdag er tredjesingel på plata som skal hete Skovveien. Videoen er en blanding av tidlig lørdagsstemning i Skovveien med alt fra 7eleven-shopping til rester av gårsdagens nattmat på fortauet og liv på konsert med Skovveien. Alt er filma før karantene, så den kan være god for å mimre seg tilbake til hvor fint alt en gang var i tidlig mars.

I den anledning hørte vi hvordan det går med gjengen for tiden.

Halla, hva gjør dere i disse tider?

– Vi spiller fotballgolf, underviser digitalt, klimprer på gitarer, skriver masteroppgaver og prøver å få oss plenty med frisk luft!

Har dere noen serietips?

– Vi synger om å være en løve i Lørdag, men etter å ha sett Tiger King på Netflix skulle vi nesten ønske det var tigere vi sang om. Alle er onde i den dokumentarserien, det er helt rått!

Er det deilig å ikke ha fylleangst mer, så som vi er i lockdown?

– Absolutt, men snart begynner vi å savne det igjen tenker jeg. Kan man få fylleangst etter digital drikking med gjengen?

Blir det noen karantenelåter?

– Det lukter ny norsk musikk-boom om ca. 9 måneder, ja

?