Pandemi, russetid og singeldebut definerte fjoråret for 20 år gamle Martine Seim fra Bergen, og sistnevnte til svært god respons. Flere musikkmagasin bet seg merke i henne og hun fikk omtaler som «hun har den rette sårheten, lekkert pakket inn i et elektronisk bakteppe», og «Om du gillar topplistepop med stark röst – tänk Zara Larsson, så har du ett hum om hur bra hon låter». 

Martine har det siste året vært travel med online konserter på bl.a Ole Bull scene og Bergen Digitalfestival. Nylig spilte hun 2 utsolgte konserter i hjembyen, og også 5 konserter på én og samme dag! I vår har det i tillegg vært flere radiobesøk og radiolistinger, samt innspillinger i Tomtomstudio. Til høsten kommer hennes første EP «Post-breakup».

Når vi spør Martine Seim om «My Mistake» sier hun følgende:

– «My Mistake» handler om å falle for en man egentlig ikke burde ha falt for. Tror de fleste har gjort eller prøvd å unngå dette, men likevel slipper man personen inn på seg og klarer ikke å gi slipp…Låten laget jeg sammen med Tomtom og Myrna i Tomtomstudio. 

Om musikkvideoen sier hun følgende:

– Selve musikkvideoen ble til ved at jeg fikk en forspørsel av to dyktige filmstudenter, Lars og Gjermund (Klenormedia). De hadde hørt musikken min og kunne tenkt seg å lage en musikkvideo med meg. Musikkvideoer er noe jeg alltid har digget å gjøre. Meg og manageren min syntes dette hørtes skikkelig gøy ut og like etter så var vi i gang! De hadde mange kule ideer og forslag på hvordan de så for seg at videoen skulle være, og selve innspillingen var en drøm å være med på. En av scenene spilte vi inn i den freshe salongen til Beauty London! Dette er første musikkvideoen de har laget, og jeg er så fornøyd! 

Om videre planer i 2021 sier Seim:

– I 2021 er planen å gi ut masse ny musikk, også sammen med andre spennende artister. Jeg vil utvikle meg mer som artist, lære mer, spille inn, skrive, spille konserter og bare ha det skikkelig gøy. Til høsten kommer jeg med min første EP «Post-breakup»! Og forresten, 22.juli spiller jeg en liten konsert på «Storm Unplugged», om noen vil ta turen. Å drive med musikk er det beste jeg vet, og jeg er så heldig og takknemlig som har det fantastiske teamet i Löft management.

Sjekk ut musikkvideopremieren her: