Skrevet av: Alexander Falleth

Lovespeake har fått en forrykende start på året siden vi sist snakket med de i forbindelse med debutsingelen ‘DNA’ tidligere i år. Siden den gang har bandet fått stor oppmerksomhet fra flere internasjonale blogger og radiostasjoner rundt om i verden. Også streaming- gigantene Spotify og Tidal har latt seg mer enn imponere av det syv uker gamle bandet.

Spotify viste sin tillit til bandet ved å velge de ut til noen av Spotify’s mest innflytelsesrike spillelister i USA, England, Canada, Brasil og Skandinavia. Og i den andre enden føyet TIDAL Lovespeake inn i den gjeve rekken som ‘TIDAL Risning- Artist’, der musikkredaktør Knut Schreiner omtaler bandet som ”unge eksperter innen den typen catchy, moderne, halvelektroniske og lett indiepregede pop-rocken som fyller radiokanaler, TV-serier, butikker, festivaler og musikkonferanser over hele verden i dag.»

I dag slipper bandet sin andre singel ‘Tightrope’, som er en del av deres kommende debutalbum ‘DNA’, som slippes 22. April. Bandet omtaler den nye singelen som et av den kommende platens mest optimistiske og dansbare kutt.

Tidligere i år valgte vi ut Lovespeake som en av seks artister man bør ha øynene opp for i 2016, og med konserter på årets By:Larm, og debutskive rett rundt hjørnet, er det ingen grunn til at hypen skal stagnere. Lovespeake er kommet for å bli, og dette statueres i deres andre singel «Tightrope».