Justin Bieber på australsk? Hvis du lurte på hvor Ruel spilte på Piknik i parken, var det bare å følge lyden av hundre hylende tenåringsjenter med glitter i fjeset i gjørmen foran scenen på torsdag. 

Så slentrende som kun en tenårigsgutt kan, danser han ut på scenen. Stjerneskuddet fra Australia vet å sjarmere jentene. Med kun fire år i musikkbransjen er han allerede på en god vei til suksess med ett cheesy glimt i øyet.

Da han var kun 12 år gammel ble han oppdaget av M-Phazes, den grammyvinnende produsenten som blant annet har jobbet med Eminem, har sammen med låtskriveren Thief arbeidet med Ruel for å utvikle hans sound. Nå spiller han på Piknik i Parken. Helt sukkersøtt, en smule cocky og absolutt helt up to date, drar han i gang showet med låta «Golden Years». Naiviteten skinner gjennom, men med tumblrestetikken og den klare stemmen, formidler han om the golden years, eller rett og slett hvordan det føles å være i dette rare stadiet tenåring. Med sjarmen vinner han hos rett målgruppe, men for oss andre som har kommet over fjortisforelskelsen, kan det bli litt for enkelt og pusete. Litt utvannet brus, hvis man kan kalle det det.

Kjekkasen avslutter showet med ett acoustic cover av The Weekend. Toppen av sukkerkvoten er nådd og skrikene til jentene er høyere enn før. Jeg skjønner greia. Justin Bieberreferansen og håret som legger seg smooth over halve siden av ansiktet. Jeg skjønner den oransje baggy hettegenseren og de store hvite sneakersene. Det funker som faen, men det funker aller mest for jentene som crusher på ham.