“999 etasje” er en veldig produksjonstung låt med et unikt lydbilde man ikke hørt i norsk hiphop før. Jsfavs bor sammen med produsent Zoomin i Oslo hvor de fikk besøk av rapperen fra Tromsø, K A R L, i sommer. Kreativiteten på hybelen var skyhøy disse dagene og “999 etasje” ble til.

Med en eksklusiv beatswitch får du to sanger i én. Som Zoomin sier “Dette er låten der Tromsø og Oslo møtes.” Låten er oppfølgeren til Jsfavs ́s siste singel “Gøy” som mange fans omtaler som sin favoritt-sommerlåt. Jsfavs og K A R L er både kompiser og signert under samme label, Byggmester Bop Entertainment (BBE). Et indielabel med alle de høyst nødvendige komponenter innad gruppen. En produsent, Zoomin, en videograf, Trygve Espejord, og våre tre stjerner, Jsfavs, K A R L og Jaxxxon.

Jsfavs sier selv dette om den nye singelen «999 etasje»:
– Det har vært gøy å jobbe med noe annerledes og innovativt innen hiphop. Den bjuder på det lille ekstra når den utvikler seg såpass drastisk i lydbildet, som gjør denne unik for min del. Håper folk føler det samme og kan ta den med seg ut i helgene eller på treningsøkter når denne pandemien lar oss.