19 år gamle Jonathan Floyd er Toothfairy sitt siste tilskudd. Inspirert av helter som The Weeknd og Unge Ferrari kombinerer unggutten atmosfæriske og retro inspirerte R&B produksjoner med melankolske og fengende melodilinjer.

Da Jonathan slapp sin første singel i fjor viste han fort at han hadde kommet for å bli. “Ække Meg” ble lagt rett inn på B-listen hos NRK P3 og han fikk raskt et stempel som ung og lovende hos Tidal. Med en sterk debut i sekken fortsatte Jonathan med å gi ut de sterke singlene “I Morgen Er det Glemt” og «Ser Meg» som igjen høstet listinger på P3 og P3X samt oppmerksomhet hos 730.no

Nå er Jonathan endelig klar med ny musikk og sin første musikkvideo. “Det har aldri vært lettere å lage og gi ut musikk. Samtidig har aldri konkurransen vært større. Han her har vi dog troen på.” – 730.no «Fly» er en emosjonell pop/r&b singel satt sammen av fengende hook og 80-talls inspirerte, svevende synther. Sammen mer hardt treffende trommemaskiner og drømmende koringer er «Fly» en stor og catchy pop låt! Fly slippes med musikkvideo laget av HUGE.