Med flere hits under vingene, har JNS allerede markert seg som en av de mest respekterte navnene innen hip-hop/R&B scenen. Med support fra store tastemakers som 730.no, P3, Tidal, Finansavisen, samt internasjonal oppmerksomhet gjennom den amerikanske YouTube-personligheten “OhhMyDeezy” er JNS et navn som har høstet mye oppmerksomhet de siste årene.

Med tre singler listet på P3 i år, spellemannspris via EMIR og produksjoner for bl.annet Unge Ferrari, Lars Vaular, Isah og Kamelen ser man et økende engasjement rundt artisten fra Hamar. Nå er han klar med sin nyeste singel “P-Wing” som slippes den 13. September. Med en 8-bit inspirert produksjon, leveres en tung, fengende og leken låt, som lener seg mer mot klassisk rap enn tidligere låter fra JNS i år. Med på låten har han fått med seg 14 år gamle MachoMayne, kjent fra NMG/G-huset.

JNS, vil du starte med å fortelle om den nyeste låten din?
– P-Wing handler om å rocke Ralph Lauren P-wings og føle «fly» som super mario. Da jeg lagde beaten prøvde jeg å se for meg soundtracket til et helt nytt super nintendo spill, temaet kom kjapt deretter.

Gøy! Hvilke tilbakemeldinger har du fått om låten så langt?
– Responsen er bra. Folk liker de gamle tv-spill greiene. Jeg tror det minner folk om en simlere og morsommere tid. Den er en escape fra voksenlivet. Har fått meldinger av folk som jammer den på jobb i uka og på vors helgene osv.

Fett. Hvordan oppstod samarbeidet med MachoMayne?
– Som produsent prøver jeg alltid å tenke hva som er det beste for sangen. Jeg hadde snakket litt med macho om å produsere noe til han allerede, men da jeg var i gang med låten følte jeg hans perspektiv og stil hadde passet perfekt. Det gav låten en ny dimensjon føler jeg, Han drepte det.

Enig. Hva kan vi forvente fra deg i fremtiden? Får man sett deg spille «P-wing» live snart?
– Definitivt! Se meg live på John Dee 7. november – lover et show du aldri har sett før, det blir mange fine gjester også som jeg ikke kan nevne ennå. Billettene ligger ute nå.

Det gleder vi oss til. Nå har du jo allerede låter med Machomayne, Larsiveli og Logi, bare for å nevne noen! Hvem kunne du tenkt deg å jobbe med på eventuelle fremtidige prosjekt?
– Hmm, godt spørsmål.
– Det er mange nye kule rappere i Norge akkurat nå, men tekstmessig har de fleste en lang vei å gå ennå, så hvis vi snakker drømmecollab må det bli noen som har vært i gamet lenge; Lars Vaular, store P eller evt. Karpe kanskje?
– Da snakker vi hvem jeg hadde hatt mest lyst til å jobbe med, som jeg ikke allerede har gjort noe med da. Har kanskje noen overraskelser på vei som jeg ikke har nevnt navnet på.

Spennende! Helt til slutt, hvilke norske artister finner vi i spillelisten din om dagen?
– Jeg hører mye på det kommende albumet mitt, også hører jeg på låter jeg har produsert som ikke er bekreftet om skal ut ennå. Produserte en låt for isah bla. som jeg håper kommer ut en dag. Det er så sykt mye bra norsk musikk ute nå om dagen at det er litt vanskelig å si én eller to.

Vi gleder oss til å høre hva du kommer til å tilby oss i fremtiden. Tusentakk for at du slo av en prat med oss.
– Selv takk. Vi sees snart!