Gerald Ofori er fortsatt bare 17 år gammel, men har allerede rukket å slippe et imponerende register med en debut EP «Missed Calls» og en rekke singler. Han synger, rapper og skriver tekster som viser at han holder et veldig høyt nivå, og nå forsetter han i det gode sporet med utgivelsen «Hopeless». 

I forbindelse med utgivelsen tok vi en prat med rapperen, som skal erobre musikk-Norge.

Gratulerer med nytt slipp! Hva kan du fortelle om låten, og hva handler den om?

– Tusen takk for det, Rubato! <3

– “Hopeless” har et lydbilde med melodier som får alle til å lett synge med. Tenker man sjangermessig vil jeg nok si at den kanskje er en… pianodrevet R&B-låt? Noe sånt. «Hopeless» omhandler det å være i et komplisert forhold, og selv føle å være den håpløse romantikeren i forholdet. Låten har dratt mye inspirasjon fra tidlig 2000-talls R&B i form av av flyt i tekst og fremføring.

– Tenker man sjangermessig vil jeg nok si at den kanskje er en… pianodrevet R&B-låt?

Hvordan arbeider du med musikk – og for å ferdigstille en låt?

– Det kommer an på hvor kreativ jeg føler meg. I de mest produktive periodene mine kan jeg ferdigstille en sang eller en demo på minst 3-4 dager, noen ganger kan det ta flere måneder. Til og med et halvt år.

Foto: Anders Skjetnemark

Hva er planen videre?

– Planene videre er nå å ferdigstille albumet og hvile meg mentalt.

 

Hvilken norsk artist kunne du gjerne tenkt deg å gjøre en låt med?

– VVS er en spennende artist som jeg kunne ha tenkt meg å jobbe med, eller kanskje produsere noe for Unge Ferrari eller Arif.

 

Fortell noe om deg selv som få vet.

– Jeg digger klisjé kjærlighetskomedier…

 

Hvor ser du deg selv om 5 år?

– Topp 5 artister i Norge.