I dag er EXEC ute med nok en låt fra det kommende albumet «The Limber real», som lanseres 12. februar, og Rubato har eksklusiv Norgespremiere på låten.

Skrevet av: Jørgen Berntson Aase

«Going Under» handler om hvordan han (Troels Abrahamsen aka EXEC) finner det betryggende å vite hvor man ender, og at man alle en dag skal gå under.
EXEC sine tekster er uten religiøs betydning, men derimot dypt personlig. Han strever etter å gjøre musikken så organisk som mulig, og har sammen med produsent Mikkel Bolding arbeidet hardt med lydbilde på både låten og det kommende albumet. De har spilt inn låtene på forskjellige steder, for sammen å finne det uttrykket som passer til hver enkelt låt.

«Siden barndommen har klaveret vert en sentral del av mitt virke som musiker. Derfor var det fantastisk for meg å sette meg foran klaveret og ha direkte kontakt med et instrument igjen. Det ble en mulighet for meg til å skape et nytt udgangspunkt og EXEC er resultatet av den nye metoden og min kunstneriske nullstilling»

For over to år siden satte Troels Abrahamsen seg ned ved klaveret hjemme. Etter å ha laget musikk på dataen med suksess i flere år, hadde han stor trang til å skifte metode i låtskrivingen, så i november slapp han første låt som soloartist under navnet «EXEC». Tidligere var han frontfigur i rockebandet «VETO», men har nå tydelig skiftet beite, og det blir spennende å følge med på hva han kan få til i fremtiden.