Etter å ha dukket opp på flere av Yung Smul sine låter, blant annet «God i formen» og «Ensom», er tiden inne for at Sebastian Zalo gjør sin solodebut på norsk. Også denne låten er produsert av Smul, og lydbildet bærer preg av det. En litt artig funfact om låta, er at Zalo lagde og spilte inn sin del av på 3 minutter. «Du ser» er den første singelen fra debutprosjektet til Zalo, og en mixetape som ventes i 2018.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Gratulerer med debutlåt! Hva kan du fortelle om den?
– Jeg kan fortelle at dette er den låta hvor jeg skjønte at jeg kan freestyle uten å forberede noe på forhånd.

Hvordan vil du forklare ditt musikalske uttrykk?
– Mitt musikalske utrykk er mitt musikalske utrykk. Udefinert. Det bare er.

Du har jobbet en del med Smul tidligere. Hvordan oppsto det samarbeidet?
– Jeg møtte smul i Horten en gang han loka rundt i gata å prøvde å finne uber (alle vet at Horten ikke har uber). Så jeg kjørte han hjem. Han viste meg «Så Fly». Jeg skrek «jeg har 3 bitches oppe i en køyeseng». Resten er historie

– Jeg møtte smul i Horten en gang han loka rundt i gata å prøvde å finne uber (alle vet at Horten ikke har uber).

Hva er planen videre for Sebastian Zalo?
– Zalo har ikke planer…. Bortsett fra å slippe en ekstremt kul mixtape på nyåret

Sjekk ut eksklusiv forhåndslytt av Zalo sin solodebut her: Singelen slippes offisielt i morgen.