Dårlig Vane har siste 2 årene forsynt folket med klassiske rap bangers, vunnet Urørt-pris og spilt noen episke konserter rundt i landet. Trioen fra Loddefjord er for tiden i gang med innspillingen av sin neste EP som slippes slutten av året. Idag slapp de to nye låter: «Konto» og «Seint».

Tekst: Sindre Fladvad

I en tid der alle skal prøve seg på autotune med veldig varierende resultater, velger gutta å fortsette å kjøre på med noe klassisk rap. Jeg kjenner meg dessverre ikke igjen i teksten på den nye låten «KONTO», og skulle gjerne hatt litt rap-penger når jeg kjøper Seidel på Kiwi. Låten «Seint» er en feature med Mats Dawg, og begge låtene kommer ut av ditt favoritthus NMG/G-Huset. Låtene er mixet og mastret av Marty Brown og Store P.

«Jeg kjenner meg dessverre ikke igjen i teksten på den nye låten «KONTO», og skulle gjerne hatt litt rap-penger når jeg kjøper Seidel på Kiwi.»

Ikke sjekk kontoen din, hør deg heller opp på låtene her.

Vi er spent på EP-en og ser fram til ulike samarbeidsprosjekter og singler. Kanskje blir det noe King Skurk One, eller Yung Smul. Vi krysser fingrene og venter spent.

Ellers kan dette bildet fra Martin Hazy sin instagram gi oss noen mulige svar.

Muligens hinter bildet til mulige samarbeid med ulike artister, blant annet en av våre Spotlight 2018 artister Angelo Reira.