Etter å ha tatt over Norge denne sommeren med «Wearing Nothing», er Dagny tilbake med singelen «Love You Like That». Dagny slapp sin første singel «Backbeat» i 2015, og har etter det virkelig fått medfart med musikken. Samtlige av hennes singler har blitt radiofavoritter, og det kommer trolig hennes nye singel også til å bli. Singelen er noe mer rolig og mindre energisk enn hva vi har hørt fra henne tidligere, men det er bare deilig å høre denne musikalske siden fra artisten.

Tekst: Jonas Solevåg

Etterspørselen etter Dagny har vært enorm, og hun har opptrådd på diverse norske festivaler denne sommeren. Denne nye singelen blir nok bare bensin på bålet,
ettersom hun nå er aktuell med en USA-turne som support for artisten LANY. Dette er hva artisten selv sier om den nye singelen:

– Jeg tror jeg tør å påstå at «Love You Like That» er min aller første kjærlighetssang. Jeg har egentlig alltid vært forsiktig med å bruke frasen «I love you» i låter av frykt for å høres klisje og banal ut. Men så slo jeg til og knuste rekorden over «hvor-mange-I love you-kan-man-synge-i-en-låt», og det kjennes bra. Jeg er ikke en spesielt romantisk person, og er heller ikke særlig god til å fortelle folk hva jeg føler om dem, så denne kommer litt på overtid. Om man er så glad i noen, synes jeg jammen de bør få høre det. Den føltes spesiell med en gang, og låta har blitt viktig for meg.

«Love You Like That» er skrevet av Dagny, Jason Gill, og Michelle Buzz. Den er produsert av Jason Gill.

Foto: PROPELLER