Coucheron og Pasha har fått det til igjen! Nå samarbeider guttene på den nye låten «Hold Hands» som etterfølges med deres nye Mixtape G.O.L som slippes ut i september.

Pasha kom fra det norske undergrunns Hip – Hop miljøet, hvor han etablerte sin stil og ferdigheter, samtidig som han viste sitt talent gjennom sine eksplosive og fengslende opptredener ved enhver mulighet han fikk. Rykkinn – rapperen har blitt omtalt av mediegiganter som Ebro på Beats 1, Highsnobity, NME og Clash Magazine. Han har også hatt store festivalopptredener på Kadetten, Spot Festivalen, SXSW og fler. Med sterke singler som «Prettyboi Bounce,» «Colorblind» og «I don’t speak french» har han oppnådd millioner av streams og fått radiospillinger både nasjonalt og internasjonalt. Etter å ha oppnådd så mye på hjemmebanen, er Pasha nå klar til å ta verden med storm!

Coucheron har blitt beskrevet som en «enestående talent med et friskt uttrykk som balanserer flere sjangere» av den Grammy – nominerte musikkprodusenten Mike Caren. Han er kjent for sine upbeat sets med låter som skaper kaos på dansegulvet. Samarbeidsvillig er et begrep som beskriver Sandvika – produsenten fint, da han har tidligere samarbeidet med artister som Kehlani, Nick Jonas, Unge Ferrari, Matoma og mange andre. I dag er Coucheron en Grammy – nominert produsent, med over 50 millioner streams på Spotify og omtale hos medier som Billboard og Complex. Disse oppnåelsene gjør ham til en av Norges mest interessante musikkeksporter.

Ethvert samarbeid med Rykkinn – rapperen og Sandvika – produsenten fører til sjangerbrytende resultater. Med «Hold Hands» får man en opprinnelig poplåt med elementer fra forskjellige sjangere. Låten inneholder trekk fra EDM, Hip Hop, Alternativ Hip Hop og Trap. Til tross for at «Hold Hands» har en sommerstemning til seg, viser den til elementer av tidlig 2000 – talls garasjerock. Dette er sjangere de respektive artistene har vært innom tidligere. Disse forskjellige stilene bidrar til at låten skiller seg fra en rekke poplåter som er ute i dag og gir låten en særegen identitet. Poplåten har en leken tekst som dreier seg om å definere forhold, et tema som er svært aktuelt for livsstadiet til både Pasha og Coucheron sine målsatte lyttere. Dette er ikke første gangen disse banebrytende artistene har samarbeidet. Duoen har samarbeidet på hitter som «Prettyboi Bounce» og «I don´t speak French» som tilsammen har over to millioner streams. I deres mest nylige samarbeid valgte guttene å jobbe intensivt på en isolert hyttetur og virkelig sette hjerte og sjel inn i arbeidet sitt. Resultatet ble Mixtapen G.O.L som slippes ut i September etter droppet av deres nyeste single «Hold Hands».