I juni slapp den fremadstormede Oslo-rapperen Cezinando låten «€PA», som har vært en radiofavoritt siden releasen. I dag lanserer Cezinando musikkvideoen til singelen, som i tillegg til å være habil rapper, også er stødig bak kamera. Han har regissert flere av sine tidligere musikkvideoer, blant annet «Destillert Ignoranse», og dette er intet unntak.

Med på laget har han fått med seg Bølgen-aktuelle skuespilleren Jonas Oftebro og en rekke andre karakterer til å slippe følelsene løs. Blir det klining?

Dette sier Cezinando om videoen: – Håper at dette er like hyggelig å se på som jeg syntes at det er og at lydsporene til klippene med hva som ble sagt i rommet aldri lekker. Jeg vet ikke selv, jeg vet bare at B-Boy Myhre fortalte semi-intime ting fra sin egen hverdag hvis vi skulle ha noen til å f. eks vri seg litt i stolen. Vi hadde egentlig tenkt til å bruke en teleprompter til å fange genuine reaksjoner og følelser hos folk med videoklipp, men fant ut at det var veldig mye mer effektivt å bare si noe som gjør det veldig, for eksempel, ubehagelig for folk som bare har sagt ja til å være med i en musikkvideo og tror de skal sitte å smile pent. Særs vakkert.

Cezinando har tatt med seg kompis Alexander Zarate under innspillingen, som står bak kamera og klipping.