Fikk du med deg konserter, liv og moro under fredagens by:Larm? Det gjorde fotografen med fotopass også! Eller stod du i kø utenfor x- antall venues og frøs? – Tok du trikk, buss eller spaserte videre til neste lokale og kom knapt inn noen steder? Det gjorde skribenten! Klokken 23.01 får jeg melding av fotografen som nettopp har sett min nyeste girl- crush Sigrid, på Gamla. Jeg hadde ikke sjans til å komme inn, men fikk heldigvis en oppdatering fra konserten som varmet mitt mars- frosne hjerte. Meldingen lød som følgende: «Nå skal jeg være kjip. Men fy faen det var en sjukt bra konsert! Virkelig noe av det beste so far!» Nyt det herlige bildedrysset fra fredagens festivaldag, mens jeg går og stiller meg i kø utenfor Blå, 9 timer før Honningbarna spiller.


Tekst: Hege Stene
Foto: Fabian Fjeldvik