Nora Collective-artistene Unge Ferrari og Arif kunne tidligere i år annonsere at de skulle legge ut på Batman & Bane Ballin Tour, hvor de blant annonserte at de skulle fylle hele Norges storstue Oslo Spektrum. I dag lader de to opp til turnéen med to nye låter, som ifølge Arif ble ferdig for bare (du gjettet det, kanskje) bare to dager siden.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

For en måned siden kunne de to artistene annonsere at de skulle legge ut på turné, og avslutte det hele med en storstilt fest for flere tusen fans i Oslo Spektrum 1. desember i år. Nå er turnéen i gang, og Batman & Bane Ballin-tour går som en kule. Vil de selge ut Spektrum, tro? Uansett, guttene skal ha for at de satser hardt, og gjør Spektrum til den nye lekestuen til norsk hip hop.

– Jeg kan fortsatt ikke helt tro det. Det føles så riktig! Dette har alle artister drømt om å gjøre! Vi er heldig som har et bra team, og fantastiske fans som har gitt oss troen på at dette er oppnåelig, uttalte Arif da annonseringen om Spektrum kom.

– Endelig! Denne hallen har vært ikonisk for meg. Jeg har sett Robyn, Ne-Yo, Chris Brown, Karpe Diem og mange mange flere gjøre store ting der inne, og endelig er det vår tur til å rive av taket og gjøre kaos, kunne Unge F fortelle.

Uansett, guttene er i dag ute med to nye låter: BBB og Du Bestemmer. Deilig å få nye låter en annen dag enn én fredag! Låtene er produsert av Filip Kollsete og Vinter.

Hva synes du om låtene? Og har du kjøpt billett til Oslo Spektrum enda? Hvis ikke er det nok på tide.

Sjekk også ut intervju med Nora Collective fra Stavernfestivalen her: